Kledingadvies en Stijladvies voor mannen

Uw imago bepaalt hoe anderen tegen u aankijken, maar ook hoe u zichzelf ziet. U hebt een bepaalde stijl in kleding, schoenen en accessoires. Maar haalt ú het beste uit uzelf? Ook mannen hebben persoonlijke kleuren en stijlen die hen beter tot hun recht doen komen. Zowel voor het werk als voor de privé-situatie. Gekleed in de kleur en stijl die past bij uw persoonlijkheid, bereikt u meer. Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Succes verzekerd.

Kleuradvies kleding

Een kleuradvies voor mannen bij Studio Kies Je Kleur geeft u in anderhalf uur een schat aan informatie. Bij een kleuradvies krijgt u uw eigen CMB-kleurenpaspoort geheel in stofjes uitgevoerd.

Lees verder

Kleding stijladvies

Bij het kledingstijladvies voor mannen leert u samen met uw imageconsultant de optimale mogelijkheden voor uw kleding kennen. U leert welk stijltype u bent en hoe u altijd goed gekleed kunt gaan.

Lees verder

Personal shopper

Na de aanpak van uw garderobe gaat u met uw privé-adviseur shoppen in de stad van uw keuze. Ik begeleid u de hele tijd als Personal Shopper. U komt met perfecte aankopen thuis en heeft daarna een garderobe die helemaal op u is afgestemd.

Lees verder