Kleuradvies, Make-up & Stijladvies

Studio Kies Je Kleur geeft Image advies over uw persoonlijke kledingkleuren, kledingstijl en make-up volgens de Colour Me Beautiful (CMB) methode.

Een kleuradvies voor kleding en make-up en een stijladvies voor kleding helpt u om het positieve in u naar boven te halen en de kleuren te kiezen die u doen stralen. U voelt zich er niet alleen beter door, maar het bepaalt voor een groot gedeelte de indruk die u bij anderen achterlaat.
Wij helpen u graag bij het reorganiseren van uw garderobe aan de hand van een kleurenanalyse. En wat is er beter dan de nieuwe kennis gelijk in praktijk te brengen tijdens het winkelen waarbij ik u begeleid als personal shopper!

Studio Kies Je Kleur bestaat al meer dan 15 jaar en is in 2002 onderscheiden met de Colour Me Beautiful International Award. Wij hebben in de afgelopen jaren al meer dan 3500 particuliere klanten en 100 bedrijven na tevredenheid geadviseerd.

Kleuradvies kleding

Een Kleuradvies bij Kies Je Kleur geeft u in anderhalf uur een schat aan informatie over uw persoonlijke kleuren. Bij een Kleuradvies krijgt u uw eigen luxe CMB kleurenpaspoort geheel in stofjes uitgevoerd.

Lees verder

Kleding stijladvies

Bij het kleding stijladvies leert u samen met uw imageconsultant de optimale mogelijkheden voor uw kledingmodellen kennen. U leert welk stijltype u bent en hoe u de mode naar uw hand kunt zetten.

Lees verder

Garderobe & Winkelen

Na een reorganisatie van uw kledinggarderobe bezit u een echte, geheel persoonlijke garderobe, in plaats van een verzameling losse kledingstukken.
Met uw imageconsultant neemt u eerst al uw kleding door. U bekijkt welke kledingstukken echt bij u passen en welke u nog wilt dragen. Daarna gaat u met haar winkelen

Lees verder