Modetrends herfst / winter 2021

Modeactualiteiten Herfst / Winter 2021/22

De kleurtrends

Het is JOUW EIGEN kleuring! Dus als je eenmaal begrijpt hoe je lichaamsvorm in termen van snit, stof en ontwerp vertaalt in kleding dan moet je alleen nog de juiste kleuren toevoegen. Vaak zal al alleen een verandering van kleur aan de bovenkant van je kleding je favoriete rok of broek veel langer laten meegaan. De juiste kleuren helpen je er goed uit te zien en vertrouwen te hebben en je ware zelf te zijn. Het is goed als je je kledingkast ook rond je neutralen wilt bouwen - zolang ze maar de juiste neutrale tinten voor je zijn.

Studio Kies Je Kleur - Colour Me Beautiful wenst u veel inspiratie en modeplezier deze winter!

Vindt u het moeilijk een keuze te maken uit de modekleuren en modestijlen? Of wilt u ook graag weten welk kleurtype of stijltype u bent? Neem contact op met Joke van Studio Kies Je Kleur. Zij helpt u op een heel prettige wijze verder op weg met het kiezen van uw perfecte seizoen-garderobe of uw ideale make-up kleuren.

 

GROEN IS TREND

Veel groen in de mode deze winter


Goenen en nog meer groenen.
DE kleur van het seizoen! Vergeet al uw vooropgezette ideeën van wat u niet zou kunnen dragen of dat het niet bij u zou passen - en probeer het gewoon!. Als je eenmaal weet welke groenen bij je passen, zul je een overvloed aan nieuwe kleurencombinaties ontdekken die je in je palet kunt creëren.

CHOCOLADE-, CARAMEL-, HONING- en KOEKJES- BRUIN Deze bruintinten zijn het nieuwe Zwart! Je hebt donkere chocolade maar je hebt ook melk - lichtere tint- chocolade. Zoek die tint bruin uit voor je eigen kleurtype en draag je eigen bruitinten met ... zwart voor Deeps, maar neem bleke blauwtinten en roze kleuren als je Light and Soft bent. Draag het met felle groenen als je Clear bent en doe natuurlijk wat je wilt als je warme ondertoon in je palet hebt.


BOURGONDEN, ROZEN EN ROZEN
Bourgondische en paarse kleuren komen elk najaar terug. Deze keer blijven ook rood en roze aanwezig. Meng de jouwe met andere kleuren uit je palet.

 

JE BENT NOOIT GEKLEED ZONDER EEN GLIMLACH

CMB Lipstick

Als je heel veel kleuren wilt dragen - en dat is prima zolang je, wat je ook draagt, bij je palet hoort - draag wel je juiste kleur lippenstift! Het zal je glimlach maken of breken. We hebben een selectie lipstick-kleuren voor alle huidkleuren - zorg voor een beautycase met met lippenstift die goed flatteert met de verschillende kleurencombinaties die u draagt - vooral als u rood draagt..

 

Komt u er echt niet uit? Neem dan contact op met
Joke van Studio Kies Je Kleur.

De juiste kleuren die passen bij uw persoonlijk kleurtype laten u stralen.

 

De kleuren voor de Colour Me Beautiful-kleurtypen,

Bron: Colour Me Beautuful.

Winterkleuren voor CMB type Light

De CMB-kleurtypen LIGHT

Houd de kleuren van je tops binnen de neutrale en lichtere tinten van je paspoort. Combineer uw make-upkleuren met die van uw paspoort voor een eenvoudige, natuurlijke uitstraling.
Make-up: Ogen: melon & heather; Blush: marsala & salmon;
Lippen: strawberry & chiffon.

Make-up Light
Kijk in de CMB Webwinkel voor al uw LIGHT make-up!

 

 

De CMB-kleurtypen DEEP

Omarm al die intense kleuren waardoor je er stralend uitziet. Dit seizoen hebben we ook intense kleuren geïntroduceerd in oogmake-up - meng ze goed voor een verzorgde look.

Make-up: Ogen: steel & intense damson; Blush: shiraz & almond;
Lippen: ruby & purple rain.

Make-up deep


Kijk in de CMB Webwinkel voor al uw DEEP make-up!

 

 

 

De CMB-kleurtypen WARM

Als er ooit een seizoen voor je is geweest, is het NU! Omarm alle chocolaatjes, de sinaasappels, de okers, de mosterd. Als u zwart of antracietgrijs draagt, verwarm deze dan met een van uw kleuren en zorg ervoor dat de make-up in uw kleurenfamilie blijft.
Make-up: Ogen: gold whisper & intense olive; Blush:salmon & muscat; Lippen: red velvet & chiffon.

Make-up Warm
Kijk in de CMB Webwinkel voor al uw WARM make-up

 

 

De CMB-kleurtypen COOL

Je kleuren zijn erg aanwezig. Van dierenprints in grijstinten en blues, tot cheques in paars en damastons, via roze en zilver. Uw make-upkleuren zullen rooskleurig zijn en mooi samenvloeien met al uw roze kleuren.
Make-up: Ogen: lavender bliss & intense storm; Blush: shiraz & marsala; Lippen: red carpet & cerise.

Make-up COOL
Kijk in de CMB Webwinkel voor al uw COOL make-up!

 

 

Clear winter 2018-19

De CMB-kleurtypen CLEAR

Dit is het moment om kleuren het meest opvallend te dragen. Geniet van contrast en durf. Voor alles moet je make-up zich richten of op de ogen of de lippen - draag echter altijd een lipstick uit je eigen palet.
Make-up: Ogen: champagne & intense midnight; Blush: marsala & salmon; Lippen: sheer fiesta & cerise.

Make-up Clear
Kijk in de CMB Webwinkel voor al uw CLEAR make-up!

 

 

Soft winter 2018-2019

De CMB-kleurtypen SOFT

Ja! je kunt bruine kleuren in de zachtere tinten dragen, en ook camels. Houd dezelfde of soortgelijke tinten van top tot teen en je ziet er meteen goed uit vooral als je een paar accessoires toevoegt. Zorg ervoor dat je make-up draagt, want anders zou je er moe uit kunnen zien!

Make-up: Ogen: peach & intense damson; Blush: candy & muscat; Lippen: red velvet & chiffon.

Make-up soft
Kijk in de CMB Webwinkel voor al uw SOFT make-up!

 

 

 

Een blijvertje: de CMB-sjaal,


Een blijvertje: De sjaal.

Kijk ook eens in onze webshop bij de prachtige kleurrijke sjaals van Colour Me Beautiful, helemaal op uw eigen kleuring afgestemd!

 

 

Studio Kies Je Kleur - Colour Me Beautiful wenst u veel inspiratie en modeplezier deze winter!

Vindt u het moeilijk een keuze te maken uit de modekleuren en modestijlen? Of wilt u ook graag weten welk kleurtype of stijltype u bent? Neem contact op met Joke van Studio Kies Je Kleur. Zij helpt u op een heel prettige wijze verder op weg met het kiezen van uw perfecte seizoen-garderobe of uw ideale make-up kleuren.