Studio Kies Je Kleur

Colour Me Beautiful

Tijd voor verandering van uw outfit?

Welkom bij Studio Kies Je Kleur / Colour Me Beautiful voor een persoonlijk image-advies. U kunt terecht voor een Kleuradvies voor kleding, een Kledingstijladvies, een Make-upadvies of een Workshop Kleur & Stijl. U kunt, na het advies, met Joke uw garderobe gaan reorganiseren en/of gaan Personal Shoppen (winkelen); bijvoorbeeld in de prachtige winkelstad Deventer. In onze complete webwinkel kunt u op een makkelijke en veilige manier in uw eigen Kleurtype alle Colour Me Beautiful cosmetica en sjaals bestellen. CMB-Boeken, cadeaubonnen en make-over arrangementen zijn beschikbaar als een mooi cadeau voor uw relatie of uzelf!.

Image consulente Joke van Keulen-Kiela van Studio Kies Je Kleur is al 25 jaar gediplomeerd imageconsultant.

In 2002 is ze onderscheiden met de "International Award" van Colour Me Beautiful UK.

Hiermee behoort ze tot de top van de International Image Consultants.

Joke

"De adviezen worden door mij gegeven in een informatieve, vriendelijke sfeer en zijn vooral praktisch.
Ik geef adviezen en workshops in de studio in Deventer, bij u thuis of op een door u te bepalen locatie in geheel Nederland of België.
Mijn doel is u te helpen met het vinden van uw juiste kleuren en stijlen en u tijd, geld en frustratie te besparen.

U kunt mij bereiken via het contactformulier of het telefoonnummer of E-mailadres hiernaast voor afspraken, informatie over prijzen en andere CMB diensten zoals presentaties en workshops.
Neem gerust geheel vrijblijvend contact met mij op voor al uw vragen."

 

Studio Kies Je Kleur geeft advies over uw persoonlijke kledingkleuren, kledingstijl en make-up. Wij adviseren volgens de methode van de wereldbekende organisatie Colour Me Beautiful (CMB). Wij leveren de kwaliteits producten van CMB zoals kleurenpaspoorten, sjaals en make-up die u in onze webshop kunt bestellen. Studio Kies Je Kleur bestaat al meer dan 25 jaar. Wij hebben meer dan 4000 tevreden particuliere klanten en en meer dan 100 bedrijven geadviseerd.

Producten Webwinkel

CMB Make-up

De geheel op uw persoonlijke kleuring afgestemde Make-up producten en de prachtige sjaals van CMB kunt u direct na het advies aanschaffen of heel gemakkelijk in onze webwinkel bestellen.

Laat mij uw garderobe reorganiseren en ga daarna met mij winkelen. Bespaar tijd en geld door uw kleding te kopen aan de hand van uw persoonlijk kleurenpaspoort en stijlwerkboekje. Gebruik de cosmetica van CMB in uw persoonlijke kleuring en stijl. Zie er stralend uit met de CMB sjaals in uw eigen kleuren en kledingstijl.

Workshops en trainingen

Bedrijven en organisaties geeft Studio Kies Je Kleur presentaties, workshops, trainingen en seminars op maat op locatie bij de klant. Ook voor een dagje uit van het personeel.