Een verademing, die kleuren staan veel beter!

Beste Joke,

In november 2011 ben ik met mijn moeder bij je geweest voor een kleuranalyse. Waar ik ooit onterecht als herfsttype was gediagnostiseerd, heb je me getest als Helder, en vervolgens diep en warm. Wat een verademing, de kleuren staan me zoveel beter!
Ook mijn moeder is blij met haar koele, diepe, heldere kleuren - waar ze eerst met verdriet afscheid nam van haar geliefde warm geel en oranje, hult ze zich nu met veel plezier en succes in allerlei tinten roze, fuchsia en paars.
Maar nu ben ik inmiddels in de overgang en ik heb het idee dat mijn huid wat minder warm is geworden en dat de echte knalkleuren uit het heldere palet me soms wat bleek maken of te fel zijn. Uitzondering zijn de iets lichtere heldere blauwtinten en fuchsia/magenta. Ook lijkt het of de wat koelere, blauwere rozetinten beter passen dan rood, terwijl ik altijd goed rood kon dragen. Kan het zijn dat je kleurtype verandert met de leeftijd? Of werkt dat anders?
Hartelijke groet, Angelique.

 

Beste Angelique, Hartelijk dank voor uw mooi samengevatte mail,

Wat fijn dat u met zoveel plezier uw nieuwe kleuren hebt ervaren...heel fijn! ...... Verandert er wat bij het ouder worden? Op zich niet ... eens goed getest voor het leven .. altijd goed Er zijn natuurlijk altijd wel uitzonderingen. Wanneer u twijfelt mag u gerust een afspraak maken, dan kijken we opnieuw even naar uw twijfels. Ik hoor het van u.
Hartelijke groet Joke