Uitstraling en bedrijfsstijl

Past de uitstraling van uw personeel bij uw bedrijfsstijl en bij uw klanten

De uitstraling van uw personeel bepaalt de eerste indruk die uw medewerker bij uw klant maakt.
Hoe gaat uw personeel gekleed qua kleur en stijl? Welke haardracht heeft men en welk schoeisel dragen ze? Gaat uw personeel goed gekleed naar de klant? Het kan voor uw bedrijf de 'competitive edge' zijn in het werven van nieuwe en het behouden van bestaande klanten.

Stijladvies bedrijven

Twijfelt u daaraan? Zou u er eens wat aan willen doen? Maar, hoe breng je zoiets te sprake bij je personeel. Ze functioneren prima en bereiken goede resultaten voor uw bedrijf en toch, het kan qua kleding beter.
Zijn dit vragen die u wel eens bezig houden?  Neem dan eens contact op met Studio Kies Je Kleur. Joke van Keulen-Kiela heeft veel ervaring (zie referenties) op dit gebied en neemt u de zorgen over de outfit van uw personeel uit handen. Joke maakt uw werknemers bewust van hun uiterlijk. De adviezen van haar zorgen ervoor dat ze er representatief uitzien, passend bij uw bedrijfsstijl.

Voor een zakelijk image advies of een workshop voor uw personeel kunnen wij u een uitgewerkt voorstel geven, in de vorm van een vrijblijvende offerte. Het boek Image Matters For man kunt u telefonisch of per mail bestellen.
 Voor een zakelijk advies kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen via telefoon-nummer 0570-511501, of door het bedrijfsinformatie formulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.