Presentaties en workshops

Wilt u eens echt eens wat anders voor uw personeelsdag of personeelsfeestje?

Laat Studio Kies Je Kleur dan een Workshop Kleur & Stijl voor Kleding & Make-up voor u organiseren. Joke van Keulen-Kiela maakt van zo'n workshopdag een feest. Dat is niet alleen zeer prettig voor uw personeel privé, maar ook goed voor uw bedrijfsimago!

De workshops & presentaties van Studio Kies Je Kleur geven uw medewerkers niet alleen inzicht hoe ze er beter uit kunnen zien. Maar u en uw werknemers kunnen ook praktisch aan de slag. In onze workshops leren mensen een direct beeld te krijgen van de kleuren en stijlen die hen flatteren.

Wij werken graag samen met u een geheel passend concept uit. Wilt u wel of geen catering, een workshop op kantoor of mooie locatie elders, een dagdeel of een paar uurtjes, enkele deelnemers of een grote groep, inzet van één image-consultant of meerdere adviseuzes, veel is er mogelijk. Wij organiseren het voor u. De dag of het dagdeel kan in overleg geheel aan uw wensen worden aangepast.

Voor een workshop of een zakelijk advies kunnen wij u een uitgewerkt voorstel geven, in de vorm van een vrijblijvende offerte.

Wilt u een personeelslid verwennen?
Geef dan een uniek cadeau: een Cadeaubon Kleuradvies of Stijadvies. Klik hier voor het aanvragen van een Cadeaubon.

Als u op Kleur- & Stijl-avontuur wilt dan heeft Colour Me Beautiful een workshop waarin de deelnemer:

  • Leert welke kledingkleuren het meest flatteren.
  • Nooit gedachte Kleurcombinaties leert maken.
  • Ervaart welke make-up kleuren laten stralen.
  • Leert welke kledingstijlen helemaal passen.
  • Tips krijgt aangereikt voor een passende make-up.
  • Wordt opgemaakt met CMB Make-up in eigen kleuring.

* dit zijn enkele opties waar u voor kunt kiezen.

Elke deelnemer ontvangt:
een persoonlijke kleurindicatie en stijlindicatie.


Bij het workshop kunt u uw personeel eventueel ook een persoonlijk CMB-Kleuren-paspoort cadeau doen. Heel gemakkelijk bij het kiezen van hun kleding in de winkel. Dat maakt de dag nog meer een belevenis waar uw personeel met veel plezier aan terugdenkt.