Kleuradvies kleding

Wat is uw kleur?

Ook wel eens in de spiegel gekeken en uzelf saai gevonden?

Bij het Kleding kleuradvies (of kleuranalyse) gaat u samen met mij ontdekken tot welk van de 18 CMB-kleurtypen u behoort *). U ontdekt wat uw persoonlijk beste kleuren zijn, die u geweldig zullen staan. Bij een kleuradvies ontvangt u een persoonlijk kleurenpaspoort, uw hulp bij het kiezen van kleding in de winkel.

U zou meer kleur willen dragen maar twijfelt welke kleuren het beste bij u passen. Zodra u weet welke kleuren bij uw natuurlijke kleurkenmerken horen ziet u er geweldig uit met minder moeite en dat betekent zeker niet dat u meer moet uitgeven! Denk maar eens aan dat ene kledingstuk in uw kast dat u nooit draagt. Grote kans dat de kleur verkeerd is. Bij het kleuradvies gaat u samen met uw imageconsultant ontdekken wat uw persoonlijk beste kleuren zijn die u prachtig zullen staan. Met de kleuren die echt bij u passen kunt u er ineens heel anders uitzien. Misschien merken anderen niet direct op wat er na het kleuradvies aan u veranderd is. Toch zult u te horen krijgen dat u er geweldig uitziet. Met de juiste kledingkleuren ziet u er beter en gezonder uit, ook zonder make-up.

*) De CMB-hoofd kleurtyperingen zijn Light, Deep, Warm, Cool, Clear en Soft met 3 ondertyperingen; totaal: 18 Kleurtypen.

kleuradvies goed / fout


Als u op kleuravontuur wilt dan heeft Colour Me Beautiful een Kleuradvies waarin u:

  • Ziet welke kleuren u het meest flatteren.

  • Leert uw garderobekleuren optimaal te benutten.

  • Kleurcombinaties leert waar u nooit aan dacht.

  • Uitvindt waar te winkelen voor kleur.

  • Tips krijgt aangereikt voor een passende make-up.

  • Wordt opgemaakt in uw eigen make-up kleuren
    met Colour Me Beautiful Make up.

 

 

U ontvangt:

Een kleurenpaspoort met daarin een kleurenpalet met 30 kleurvoorbeelden in stofjes in een luxe mapje als richtlijn bij het winkelen.

Na een kleuradvies of kleurenanalyse kunt u met behulp van uw Kleurenpaspoort eenvoudig en snel in winkels uw meest optimale kledingkleur vinden. Winkelen wordt weer fijn. Goed voor uw gevoel en zelfvertrouwen en goed voor de portemonnee! Een kleurenpaspoort met echte stofjes biedt u een veel betere vergelijk met kleding in de winkel dan een kleurenwaaier met vaak kleurvoorbeelden in kunststof.

 

 

 

 Kleuradvies met CMB paspoort

Kleuradvies kleding, met Paspoort €169,95.

Aktie winter & lente 2022-23: Nu een make up advies cadeau bij een Kleuradvies!!