Kleding stijladvies

Wat is uw Kledingstijl?

Heeft u een kast vol kleding die u nauwelijks draagt?

Bij het Colour Me Beautiful kledingstijl advies leert u samen met mij de optimale mogelijkheden voor uw kledingmodellen kennen. U leert welk van de 6 CMB-stijltypen u bent en hoe u de mode naar uw hand kunt zetten. Bij een Kledingstijladvies ontvangt u een Stijlwerkboekje.

Garderobe adviesStijladvies kleding, incl. Stijlwerkboek €169,95
Als kleding kopen keer op keer een frustratie betekent en u heeft een hekel aan paskamers, dan kan het zijn dat u steeds de verkeerde kledingstijl kiest. Afhankelijk van uw lichaamsbouw en persoonlijkheid, zal de ene stijl beter bij u passen dan de andere. Als u eenmaal weet waar u op moet letten, zult u alleen maar kleding kopen die comfortabel zit en goed staat zodat u zich prettig voelt. U staat voor de uitdaging om uit de actuele mode die kleren te kiezen waarin u op het voordeligst uitkomt en die blijk geven van een succesvolle persoonlijke stijl. Het stijladvies is geeft u geweldig veel inzicht.

Het Stijlwerkboekje, zoals hiernaast afgebeeld, gaan we samen invullen. U krijgt het na het stijladvies mee naar huis. Het is bedoeld als richtlijn bij het kiezen van uw persoonlijke kledingstijl. Hebt u eenmaal geleerd uw persoonlijke lichaamslijn, uw verhoudingen, uw lengte en de vorm van uw gezicht te onderkennen en te waarderen, dan zult u met veel zelfvertrouwen de nieuwe ideeën van de mode aan uw eigen behoefte kunnen aanpassen.

Als u uw unieke eigen stijl wilt ontdekken, dan heeft Colour Me Beautiful een Stijladvies waarin u leert:

  • Kleding te kiezen die uw figuur en persoonlijkheid optimaal tot zijn recht laat komen.
  • Stoffen en dessins te onderscheiden die passen bij uw lichaamsbouw.
  • Het beste te kiezen uit het seizoensaanbod.
  • Een garderobe te ontwikkelen die zich moeiteloos laat combineren.
  • Zich met zelfvertrouwen te kleden, voor uw werk, vrije tijd en speciale gelegenheden.

U ontvangt: het CMB Stijlwerkboekje.

stijl werkboekje vrouw


Persoonlijk ingevuld Stijlwerkboekje vol tips